Het grootste netwerk van zelfstandige zorgprofessionals in België

Wat zijn de voordelen van freelancen in de zorg?

1. Freelance met de F van Flexibel

2. Ontplooi jezelf op eigen tempo

3. Verdiensten als freelancer in de zorg

4. Werken met ClickCare

Ben je als verpleeg-of zorgkundige op zoek naar een manier om je work-life balance te verbeteren of heb je nood aan een persoonlijk parcours? Dan is freelancen in de zorg zeker iets voor jou. We sommen met veel plezier alle voordelen voor je op.

1. Freelance met de F van Flexibel

Het is niet voor niets dat freelancen gekoppeld wordt aan flexibiliteit. Je bent je eigen baas, je kan de opdrachten aannemen die jij wilt en wanneer je wil. Je kiest zelf voor specifieke projecten die soms voor een dag, een paar uur of voor een langere periode kunnen lopen. Dit kan zowel in hoofd–als in bijberoep. Vrijheid, flexibiliteit en variatie zijn dus zeker een troef.

Als freelancer kan je jouw werkschema zelf bepalen. Je kiest hoeveel je werkt en wanneer je vakantie neemt. Dat is handig voor iedereen die graag een gezinsleven wil combineren met een job in de zorg, of voor wie gewoon voor een flexibele levensstijl wil kiezen.

2. Ontplooi jezelf op je eigen tempo

Als freelancer kan je up-to-date blijven met de meest recente opleidingen in de zorg. Wil je cursussen volgen die in lijn liggen met jouw interesses of opdrachten kiezen die jouw voorkeur genieten? Als zelfstandig zorgverlener kan het allemaal. Door zelfstandig te werken, kan je jezelf ontwikkelen op je eigen tempo en naar je eigen interesses.

3. Verdiensten als freelancer in de zorg

Als freelance zorgverlener kan je kiezen welke soort opdrachten je aanneemt en voor welk uurtarief je dit doet. Het bedrag dat je netto overhoudt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Ben je benieuwd naar hoe wij streven naar de beste tarieven voor zorgverleners ? Lees dan zeker onze blog over de gangbare tarieven bij ClickCare. We streven ernaar om jou een zo goed mogelijke verloning te kunnen bieden voor de opdrachten die je uitvoert.

ClickCare werd opgericht door zorgverleners en voor zorgverleners, zo weet je dat je bij ons in goede handen bent!

4. Werken met ClickCare

We streven niet enkel naar eerlijke tarieven, maar we ontzorgen jou ook op andere vlakken. Zo helpen we jou met facturatie en administratie, bieden we een ruim aanbod aan opdrachten en kan je volledig zelf kiezen wanneer je werkt. Er zijn dus geen verplichtingen verbonden aan het platform ClickCare.

Overtuigd? Meld je dan aan voor één van onze openstaande opdrachten. Bij verdere vragen kan je altijd mailen naar info@clickcare.be of neem een kijkje bij onze veelgestelde vragen.

Andere blogs