Het grootste netwerk van zelfstandige zorgprofessionals in België

Terugblik op 2023: Een Reflectie op Ons Jaar

Het einde van het jaar nadert en het is tijd om terug te kijken op het afgelopen jaar. We kunnen met trots constateren dat ons streven naar groei en verbetering vruchten heeft afgeworpen. In deze terugblik delen we enkele opmerkelijke hoogtepunten en verwezenlijkingen die ClickCare hebben gemaakt tot wat het nu is en dit mede dankzij jullie waardevolle betrokkenheid en vertrouwen.

Enkele cijfers

Onze groei kende afgelopen jaar een ongekende versnelling, met een breder bereik onder nieuwe zorgprofessionals die wij met trots hebben ondersteund. Het is heel fijn om te zien hoe ons netwerk blijft uitbreiden en de impact van onze diensten steeds groter wordt.

cijfers blog 23.png

Nieuwe features

Om ervoor te zorgen dat ons platform soepel blijft functioneren en gebruiksvriendelijk blijft, heeft ons toegewijde team niet stilgezeten. In het afgelopen jaar hebben we een tal van nieuwe functies geïntroduceerd, waaronder:

  • De mogelijkheid om reviews te plaatsen over zorgverleners
  • De optie om facturen te downloaden direct van op je profiel
  • Het importeren van lijsten om het plaatsen van opdrachten makkelijker te maken
  • Een kalenderweergave voor alle geplande opdrachten
  • Toevoeging van taalvaardigheden aan het profiel van zorgverleners
  • De mogelijkheid om digitaal een contract te genereren

We zijn verheugd aan te kondigen dat we ook gestart zijn met de ontwikkeling van een app die in het tweede kwartaal van 2024 zal worden gelanceerd! 🎉

ClickCare in Wallonië

In september 2023 werden onze diensten uitgebreid naar Wallonië. Deze nieuwe stap stelt ons in staat om onze impact te vergroten en meer zorgprofessionals in verschillende regio's te ondersteunen.

Nieuwe investeerder

In juli werd onze visie en missie kracht bijgezet door een nieuwe investeerder House of HR. Dankzij hun bijdrage hebben we onze groeiplannen kunnen versnellen en investeren in nieuwe mogelijkheden voor de toekomst.

Nieuwe partners

Samenwerkingen zijn essentieel voor onze groei. We zijn dan ook verheugd om nieuwe partnerschappen met Acerta en Amma aan te kondigen. Deze samenwerkingen vergroten ons bereik en creëren nieuwe kansen voor onze gebruikers.

Nieuwe collega’s

Ons team heeft versterking gekregen van getalenteerde individuen die dezelfde passie voor de gezondheidszorg delen. In 2023 verwelkomden we Marit, Ingrid, Tom, Arno, Jordy, Amber en Evelien in verschillende sleutelposities binnen ons team.

Netwerk, kennis en expertise

In 2023 hebben we actief deelgenomen aan enkele van de meest invloedrijke evenementen in de zorgsector, zoals Soins et Santé, Week van Verpleegkundigen, Congres van VBZV Happy Aging en het Medisch Congres: Collateral Damage en vele andere evenementen.

Terwijl we terugblikken op dit dynamische jaar, kijken we vol enthousiasme naar de toekomst. Dank aan onze gebruikers, partners en het toegewijde team dat dit alles mogelijk maakt. Samen blijven we bouwen aan een zorgplatform dat echt het verschil maakt!

Andere blogs